tiistai 22. syyskuuta 2015

Isoja mullistuksia tapahtunut

Marilyn ja Sean ovat olleet hiljattain Suomessa vaeltamassa.. Hevoset ovat olleet mukana ja pariskunta on saanut viettää myös laatuaikaa keskenään.. 
Sean rakastaa Suomen luontoa.. Olen myös kuullut huhuja että tehtäisiin huvilakaupat myös Suomeen <3
Sean on aikamoinen huimapää :)
Mutta eräänä iltana tapahtui kummia.. Mari ja Madi lähtivät hevosia ratsastamaan metsään.. Hevoset olivat vähän levottomia.. Mari kuuli lapsen itkua..
Ooh katso mitä tuolla on!!! Se on lapsi!
Voi ei!!!! Äkkiä auttamaan!!
Miten joku on voinut jättää lapsensa metsään? Kohta tulee pimeä,otetaan lapsi mukaan ja mennään kertomaan muille!!
Voi pientä <3
Siis mitä? Löysitte lapsen metsästä? Kyllä tämä hevonen aisti heti jotain.. 
Olet ihana hevonen Star :) 
Katso Bella minkä löysimme metsästä? Joku oli hylännyt oman lapsensa,lapussa luki : löytäjä saa pitää.. Eikö ole kamala maailma.. :/ 
Hugo vauva sai nyt kaverin.. Kaksi suloista poikaa.. Hope ei vielä tiedä asiasta. Hän on lähtenyt Toscanaan ratsastusleirille <3 
Kyllä meidän elämä sai taas uuden suunnan.. Miten me tämä saadaan lehdistölle ilmoitettua? Olet todella suloinen <3 ai korulla on kiva leikkiä? 
Meidän piti ilmoittaa isällesi meidän asia.. Niin.. Eivät he nyt ehdi meitä kuunnella kun tuli tuo yllättävä juttu.. Lehdistö ei saa tietää.. Pidetään matalaa profiilia ja kerrotaan me asia myöhemmin..
Kuules pikku Hugo! Meillä on nyt toinenkin pikku veikka.. Kunhan saadaan viralliset paperit ensin kuntoon! Sitten juostaan yhdessä hippaa :)
Katso Mari mitä ostin!! Videokameran kotiin!! Tällä voimme kuvata., öhöm.. Sean! Nyt kyllä!! Ajattelin että kun täällä on näitä pieniä talossa niin saamme ikuistettua ihania hetkiä :) 
No niin kamera käy!! Heh heh 
Katso nyt häntä! Onko siinä nalle? Onko? :)
Ei ei !! Varo ettei mustikat kaadu hih hih
Bella,Sean kuvaa ;)
Pikku Hugo vaan nukkuu!! ;) Saisi kohta jo herätä :) Tällaista lapsekasta menoa  Marilynin perheessä <3

3 kommenttia:

  1. No voi mahtoton mitä käänteitä. Ai, että Suomestakin vielä mökki, uusi pikkuinen ja näyttää Madilla ja Doktorillakin olevan jotakin ilmoitusasiaa. Nyt kyllä alkaa heikompaa jo hirvittämään :) :) Aivan ihana suloinen pieni poika siellä nyt Hugon kaverina on!

    VastaaPoista
  2. On siellä ollu tapahtumia kerrakseen 😊❤️ ihana vaavi pääsi rakastettuun kotiin ja toi nuoripari ❤️💙.....videokamera....käy 😂

    VastaaPoista
  3. Tapahtumia kerrakseen ja nuoripari mitä heillä on kerrottavaa mietityttää....

    VastaaPoista